Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Σε ΕΠΟ και Βουλή αντιπροσωπεία της ΕΠΣ Πιερία

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2013


 


  Συνάντηση με Σαρρή και Ιωαννίδη. Στην Πιερία η τελική Κυπέλλου Γυναικών Ελλάδος και Πανευρωπαϊκού U19

  Στην Αθήνα βρέθηκε αντιπροσωπεία της ΕΠΣ Πιερίας με επικεφαλή τον Πρόεδρο της Ένωσης Δημήτρη Ελευθεριάδη. Μετείχαν οι Στέγιος Μπουσνάκης, Κώστας Καρέκλας και Ηρακλής Δασιόπουλος. 


Η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε αρχικά τα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Εκεί τους υποδέχθηκε με θέρμη και εγκαρδιότητα ο Κατερινιώτης Παυσανίας Παπανικολάου που αποτελεί σημαντικότατο στέλεχος της ΕΠΟ.
Στη συνέχεια ακολούθησε επαφή με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γιώργο Σαρρή μέσα από την οποία οι Κατερινιώτες παράγοντες διεκδίκησαν και πέτυχαν σημαντικές για την περιοχή της Πιερίας Ποδοσφαιρικής συναντήσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στα γήπεδα της περιοχής μας.
Τελική φάση Κυπέλλου Γυναικών Ελλάδος
Έτσι αποφασίστηκε να διεξαχθεί η τελική φάση των αγώνων που θα κρίνουν τον Κυπελλούχο Ελλάδος Γυναικών της χώρας μας.
Στους ημιτελικούς αγώνες που θα γίνουν στο Ενωσιακό Γήπεδο της Πιερίας την Παρασκευή 17Μαΐου θα αγωνιστούν τέσσερις ομάδες που είναι κατά σειρά οι ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, Ακαδημία Ελπίδες Καρδίτσας 94, ΑΣ Αμαζόνες Δράμας  και ΑΕ Γλυφάδα. Ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Γυναικών, θα γίνει στο Ενωσιακό την Κυριακή 19 Μαΐου, παρουσία του Προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Σαρρή.
 
Τελική φάση Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος
Ένα από τα σημαντικότερα Ποδοσφαιρικά γεγονότα της Ευρώπης, είναι αδιαμφισβήτητα το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U19 (παίκτες κάτω των 19 ετών).
Η αντιπροσωπεία της ΕΠΣ Πιερίας «κλείδωσε» την διεξαγωγή της τελικής φάσης αυτής της σημαντικότατης με Παγκόσμια εμβέλεια διοργάνωσης η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γήπεδα της Πιερίας το 2015.
Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 5.000 και πλέον φιλάθλους-επισκέπτες που θα βρεθούν στην Πιερία από το εξωτερικό για να παρακολουθήσουν τους αγώνες αυτούς, ενώ πολύ μεγάλος θα είναι και ο αριθμός των Ελλήνων επισκεπτών.
Να τονίσουμε ότι οι αγώνες αυτοί μονοπωλούν το ενδιαφέρον ξένων και Ελλήνων σκάουτερς και μάνατζερ μεγάλων συλλόγων του Παγκόσμιου Ποδοσφαιρικού χάρτη καθώς πολλά ταλέντα εθνικών Ευρωπαϊκών συλλόγων θα αγωνιστούν στα γήπεδα της περιοχής μας.
 
Συνάντηση με Γιάννη Ιωαννίδη στη Βουλή
Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία της ΕΠΣ Πιερίας μετέβη στη Βουλή.
Εκεί τους παράγοντες της τοπικής μας Ένωσης, περίμενε και υποδέχθηκε ο Βουλευτής Ν. Δημοκρατίας Ν. Πιερίας Γιώργος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος τους συνόδευσε στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη με τον οποίο είχαν πολύωρη συνάντηση.
Οι έξι άντρες συζήτησαν για τα θέματα που απασχολούν το Ποδόσφαιρο της Πιερίας και ζήτησαν τη συμπαράσταση του Γιάννη Ιωαννίδη στις προσπάθειες για την αναβάθμιση που θα γίνει από την ΕΠΣ στο άθλημα, ώστε να αποκτήσει η περιοχή μας ένα καλύτερο και ποιοτικότερο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο.
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου