Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Εγχειρίστηκε ο Μίτσελ, προλαβαίνει τον τελικό



Τη Δευτέρα του Πάσχα εγχειρίστηκε στη χολή ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ Γκονζάλες, και αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο την Πέμπτη, ώστε να ολοκληρωθεί υπό τη δική του παρουσία η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης (ΟΑΚΑ, 11/5).

Ο Μίτσελ ήταν να εγχειριστεί τη Μ.Εβδομάδα, αλλά οι γιατροί έκριναν σκόπιμο, ύστερα από τα αποτελέσματα των εξετάσεων που του έγιναν, να καθυστερήσουν για μερικά 24ωρα την επέμβαση. Την Κυριακή του Πάσχα, ο Ισπανός τεχνικός ένιωσε έντονους πόνους, και επέστρεψε στο νοσοκομείο, για να υποβληθεί σε χολοκυστεκτομή. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα επιστρέψει σπίτι του την Πέμπτη, και την Παρασκευή θα βρεθεί στου Ρέντη για την τελευταία προπόνηση της ομάδας του πριν τον τελικό του Σαββάτου. Εως τότε, την προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας επιμελείται ο συνεργάτης του, Βίκτορ Σάντσεθ.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την υγεία του Μίτσελ:
"Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής του Πάσχα, ο προπονητής του Ολυμπιακού κ. Μίτσελ εισήχθη, έπειτα από συνεννοήσεις του γιατρού της ομάδας μας, κ. Χρήστου Θέου, στο θεραπευτήριο Metropolitan, με έντονο άλγος στο δεξιό υποχόνδριο.
Ο κ. Μίτσελ υπεβλήθη σήμερα το πρωί (Δευτέρα του Πάσχα) σε επιτυχή χειρουργική λαπαροσκοπική επέμβαση χολοκυστεκτομής, από τον γενικό χειρούργο κ. Ευστάθιο Μπαρδαξόγλου και την ομάδα του.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναρρώνει στο δωμάτιό του, ευρισκόμενος σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ μαζί του βρίσκεται διαρκώς ο γιατρός κ. Θέος. Αναμένεται να εξέλθει από το θεραπευτήριο Metropolitan την Πέμπτη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου