Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Ποια είναι η σέξι εγγονή της Μάργκαρετ Θάτσερ [εικόνες]


Ποια είναι η σέξι εγγονή της Μάργκαρετ Θάτσερ που «έκλεψε» τα φώτα της δημοσιότητας στην κηδεία της [εικόνες]

Ποια είναι η σέξι εγγονή της Μάργκαρετ Θάτσερ που «έκλεψε» τα φώτα της δημοσιότητας στην κηδεία της [εικόνες]

18.04.2013 11:06
Τα φώτα της δημοσιότητας έκλεψε η νεαρή σέξι ξανθιά εγγονή της Μάργκαρετ Θάτσερ, Αμάντα με την εντυπωσιακή της εμφάνιση και την επικήδεια ομιλία της στην οποία διάβασε ένα απόσπασμα από τη Βίβλο. Μάλιστα ο βρετανικός Τύπος τη συγκρίνει σε ομορφιά με την Πίπα Μιντλετον.
Την αποθεώνει ο βρετανικός Τύπος
Τα βρετανικά μέσα εξήραν την ομορφιά και την κομψότητά της, καθώς εμφανίστηκε στην κηδεία της «Σιδηράς Κυρίας» φορώντας ένα μαύρο παλτό και ένα μαύρο καπέλο, αλλά και τον χαρακτήρα της, καθώς έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο «χαμηλό» προφίλ το οποίο διατηρεί, ενώ συγκίνησε το κοινό που είχε συγκεντρωθεί στην κηδεία της Θάτσερ διαβάζοντας αποσπάσματα της Βίβλου και συγκεκριμένα την «επιστολή προς Εφεσίους».
Το προφίλ της «Σιδηράς Εγγονής»
Η 19χρονη Αμάντα, είναι κόρη του γιου της Μάργκαρετ Θάτσερ, Μάρκ και της εκατομμυριούχου πρώην συζύγου του από το Τέξας Νταϊάν και σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Ρίτσμοντ στη Βιρτζίνια. Γεννήθηκε στις ΗΠΑ έχοντας και τη βρετανική υπηκοότητα, αλλά πέρασε τα παιδικά της χρόνια στη Νότιο Αφρική ζώντας για πολλά χρόνια σε μια πολυτελή κατοικία στο Κέιπ Τάουν, ενώ είναι πιστή Ευαγγελική Χριστιανή.
Είχε ψηφιστεί ως η «πιθανότερη να αλλάξει τον κόσμο»
Ο δυναμισμός της νεαρής Θάτσερ, φάνηκε από τα μαθητικά της χρόνια, καθώς είχε ψηφιστεί από τους συμμαθητές της ως «η πιθανότερη να αλλάξει τον κόσμο» ενώ διακρίθηκε στον αθλητισμό.
Η επιστολή της στον Τζορτζ Μπους
Το όνομά της έγινε για πρώτη φορά γνωστό όταν ο πατέρας της συνελήφθη για την εμπλοκή του σε ένα αποτυχημένο πραξικόπημα στην Ισημερινή Γουινέα. Σε μια πράξη η οποία θύμιζε πολύ τη γιαγιά της, η 12χρονη τότε Αμάντα έστειλε μια επιστολή στον Τζορτζ Μπους στην οποία ανέφερε, «ξέρετε πώς νιώθετε για τις κόρες σας; Θέλω ο μπαμπάς μου να γυρίσει πίσω στην Αμερική», ενώ μετά την απελευθέρωση του πατέρα της επέστρεψε στο Τέξας.
Οι σχέσεις της με τη «Σιδηρά Κυρία»
Η Μάργκαρετ Θάτσερ αγαπούσε πολύ τη νεαρή εγγονή της, την οποία φρόντιζε να επισκέπτεται συχνά στο Τέξας, ενώ όπως είχε δηλώσει στη δεκαετία του 1990 «η μεγαλύτερη ευχαρίστησή μου, είναι όταν μου στέλνουν φωτογραφίες από τα εγγόνια μου. Εκτός φυσικά από το να τα βλέπω από κοντά».
Πλέον, μετά το θάνατο της Μάργκαρετ Θάτσερ, η Αμάντα σίγουρα θα πρέπει να κάνει σκληρό αγώνα εάν θέλει να φτάσει κάποια στιγμή επάξια τον «βαρύ» τίτλο της «Σιδηράς Εγγονής»...
Ποια είναι η σέξι εγγονή της Μάργκαρετ Θάτσερ που «έκλεψε» τα φώτα της δημοσιότητας στην κηδεία της [εικόνες]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου